“A hazánkban tapasztalható menekültellenesség jó ok lehet a vérengzésre”

Akt.:
A brüsszeli reptér épülete a keddi robbantásos merénylet után
A brüsszeli reptér épülete a keddi robbantásos merénylet után - © Fotó: AFP / John Thys
Debrecen – Olvasóink megmondják, szerintük mennyire valószínű terrortámadás Magyarországon.

– A terrortámadások Magyarországhoz egyre közelebb történnek, emiatt nem tartom elképzelhetetlennek. Úgy gondolom, a hazánkban tapasztalható menekültellenesség megfelelő indok lehet a vérengzésre – válaszolta kérdésünkre Pásti Levente.


Pásti_Levente

Pásti Levente


Hajzer Balázs elmondta, nem gondolja reálisnak, hogy hazánkban merényletet hajtanának végre, bár kissé fél ettől a forgatókönyvtől. Hozzátette, kiváló intézkedésnek véli a határzárat és a migránsok kitoloncolását.


Hajzer_Balázs

Hajzer Balázs


– Nem nevezném hazánkat annyira jelentősnek és fejlettnek, hogy lehetséges célponttá váljunk – fejtette ki Sikula Boldizsár.


Sikula_Boldizsár

Sikula Boldizsár


Prekopcsák Lilla lehetségesnek tart egy magyarországi terrortámadást, ugyanis szerinte a terroristák gyakorlatilag mindenhol jelen vannak a világon.


Prekopcsák_Lilla

Prekopcsák Lilla


– Ha lenne egy terrorakció, akkor valószínűleg Budapestet, vagy Debrecent támadnák meg. A kormány intézkedéseit ebben az ügyben megfelelőnek ítélem, például a határzárat jó ötletnek gondolom – vélekedett Sápi Rebeka.


Sápi_Rebeka

Sápi Rebeka


Farkas Hanna tart a terrortámadásoktól. Megjegyezte, nem csupán a nyugati országok vannak veszélyben, Közép- és Kelet-Európa sem veheti félvállról ezt a kérdést.


Farkas_Hanna

Farkas Hanna


HBN|Fotók: Matey István


A brüsszeli robbantásokkal kapcsolatos további cikkeinket itt érheti el.