A három eltiltott kulcsember nélkül is nyerne az Újváros

Akt.:
Belényesi Miklós
Belényesi Miklós - © Fotó: HBN-archív
Balmazújváros – Fontos láncszemek hiányoznak a balmazújvárosi gépezetből, ennek ellenére győzelemre törekednek.

A 11. pozíciót elfoglaló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a kiesőhelyen szerénykedő Soroksárt fogadja szombaton 13.30-tól a másodosztályú bajnokság 13. fordulójában. Az újvárosi labdarúgók valószínűleg kettőzött erővel vetik bele magukat a küzdelembe a kisvárdai 5–0-s zakót követően.

Három pontra vágynak

– Jó lelkiállapotban van a csapat, túltettük magunkat a Kisvárdától elszenvedett vereségen. A hétvégén nem lesz egyszerű dolgunk, mivel a soroksáriak jobb játékerőt képviselnek attól, amit a táblázat jelenleg mutat. Egész héten keményen készültünk az összecsapásra, amelyen a három egység begyűjtése a célunk. Kielemeztük riválisunkat, tudjuk, hogy miben erősek, valamint a gyengepontjaikat is felfedeztük. Reményeink szerint sok szurkolónk jön ki a stadionba, a buzdításukkal meglehet a siker, amely nagyon jól jönne a Balmazújvárosnak – fogalmazott a Naplónak Belényesi Miklós.

A legutóbbi fordulóban Kiss László, Papp Ferenc, illetve Kónya Márk személyében három kulcsember jutott a kiállítás sorsára, így ők nem állnak a szakmai stáb rendelkezésére. A rutinos támadó véleményét erről a hátráltató körülményről is megkérdeztük. – Nehéz lesz a pótlásuk, ilyen szituáció minden együttesnek komoly problémát okozna, ám meglehetősen bő a keretünk, szerintem a helyettesek jó teljesítményt nyújtanak majd – mondta Belényesi.

Feczkó Tamás tanítványai kisebb gödörben vannak, ugyanis legutóbbi három találkozójukat rúgott találat nélkül bukták el a pontvadászatban. – Minden edzésen gyakoroljuk a támadásvezetést. Élesben is megvannak a helyzeteink, de ezeket sajnos nem tudjuk gólra váltani. Úgy gondolom, egyes esetekben a koncentráció hiánya miatt nem sikerült bevennünk a riválisok kapuját, ám a szerencsével ugyancsak hadilábon álltunk. A Soroksár ellen mindenképpen gólt, gólokat akarunk szerezni – fogadkozott a labdarúgó, aki az NB II. idei szezonjában eddig kétszer volt eredményes.

HBN–BÁ
hirdetés