Horoszkóp rovat

2018.02.14. 07:19

Napi horoszkóp - 2018. február 14.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és a Merkúr együtt állnak az ön barátságait jelző sorsterületen, vidám és könnyed lesz a hangulat. Ha ön még egyedülálló, akkor megnő az ismerkedés, a flört, a szerelem esélye. Előfordulhat az is, hogy egy olyan valaki csapja a szelet önnek, akinek a vonzalmáról nem is tudott...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz és a Szaturnusz nagyon jó fényszögben áll egymással. Járjon nyitott szemmel, akár munkába menet, vagy jövet is, mert most egy teljesen hétköznapi szituációban is megismerkedhet élete szerelmével! A kollégáival is remekül szót ért.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ismerje el a gyengeségét, senki sem fog ezért megneheztelni, ellenkezőleg, ezzel vívja ki mások megbecsülését… Délután egy fantasztikus hírt kaphat, valaki fontos dolgot közöl önnel. Jó lenne, ha sikerülne egy kicsit jobban értékelnie, amije van - ez a csillagok üzenete a mai napra!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár a délelőtt nehézkesen indul, végül elégedetten zárhatja majd a napot. A délutáni órákban kedvező hírt kap, és egy jó esélyt is a nyerésre. Ha adódik egy üzleti lehetőség, ami némi kockázatot is rejt magában, most bátran vágjon bele!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr együtt áll a Nappal a Vízöntő jegyében. Legyen nagyon óvatos, mert az üzleti megbeszélések alatt kicsúszhat egy-egy meggondolatlan szó a száján… ezzel csak saját magának árt. A bolygóállások segítik a szerelmi életét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Tartson egy böjtnapot! El sem hiszi, mennyi haszna lesz ebből. Fogyasszon minél több folyadékot, forrásvizet vagy gyógyteát, és csak gyümölcsöt egyen. Valami ma nagyon nagy örömet szerezhet önnek, talán kaphat egy kisebb ajándékot.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne hagyja, hogy bárki kiforgassa a szavait. Az önt kritizáló emberek útjából igyekezzen kiérni, keresse inkább azok társaságát, akik őszintén szeretik. Ha lehet, ma ne keveredjen senkivel szóváltásba, mert a rövidebbet húzná!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok munkának a végére tud járni, és még stresszelnie sem kell magát. Fontos találkozóknál próbálja megőrizni a hidegvérét, tartsa kézben a dolgokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon jó kedvvel indíthatja a napot. A hivatásával, céljaival kapcsolatban igazán izgalmas találkozásokban lehet része. Vizsgálja át az ötleteit, és ne vesse el azt sem, ami kezdetben idegennek tűnik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön általában azt tapasztalja, hogy csak kemény munkával lehet valamire jutni. Ma szerencsésebb lesz, egy véletlen helyzetnek köszönhetően szinte az ölébe pottyan a siker és az elismerés!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Vénusz és az Uránusz kellemes kapcsolatban van. A kisebb kríziseket, válságokat most egészen könnyen fel tudja oldani. Ha ön egyedülálló, utolérheti a szerelem!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Konfliktusa adódhat valamelyik távolabbi rokonával. Az nem használ, ha hagyja magát feldühíteni. Lélegezzen mélyeket, számoljon el százig, és maradjon nagyon barátságos! Főleg, ha ritkán látott vendég az illető...


[related-post post_id="3762427"]

[related-post post_id="3759639"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!