A halálra gázolt férfi azonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét

Akt.:
A halálra gázolt férfi azonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debrecenben történt baleset következtében elhunyt férfi azonosításához kérik a hajdú-bihari rendőrök a lakosság segítségét.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/55338/2015. ideiglenes ügyszámon halálos baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt eljárást folytat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 25-én 17 óra 40 perc körüli időben Debrecen, Diószegi és Kapor utcák kereszteződésében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit, aki Debrecen irányából Létavértes felé, a kerékpárját tolva közlekedett. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elhunyt azonosításához a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

kerekpar3
Az elhunyt személy 60 év körüli, körülbelül 155-160 cm magas férfi, haja ősz és arca borostás. A baleset idején a férfi farmerdzsekit, gumicsizmát és szürke színű, kötött sapkát viselt, valamint egy fekete színű, női vázas kerékpárt tolt, amelynek markolata fehér műanyag borítású.

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a kerékpárról készített fényképek alapján felismeri az elhunyt férfit tegyen bejelentést a 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek