A Haladás vezéreként tér vissza Újfaluba Turzó József

Turzó József
Turzó József - © Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Hibátlan mutatóval, a tabella első helyéről várja a férfi futsal NB I. negyedik fordulóját az MVFC-Berettyóújfalu, mely csütörtökön 18.30-tól a Haladás együttesét látja vendégül a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

A Mezei-Vill eddigi mindhárom meccsét behúzta, legutóbb megyei rangadón voltak érdekeltek Trencsényi Jánosék, akik 7–1-re ütötték ki az újonc DEAC-ot. A szombathelyiek hat ponttal a hatodikok, az előző körben 3–2-re gyűrték le a Veszprémet Turzó József tanítványai.

A találkozó abból a szempontból mindenképp pikánsnak ígérkezik, hogy az egykori újfalui sikeredző, Turzó mester vezérletével látogat a hajdú-bihariakhoz a Hali. A tavalyi szezonban négyszer csaptak össze a felek, kétszer az alapszakasz során, kétszer pedig a felsőházi rájátszásban. Az első ütközet alkalmával az akkor még Turzó József irányította MVFC 4–4-es döntetlent ért el a Haladás ellen, a „visszavágón” 4–1-re nyertek a szombathelyiek, akiket ekkor már Turzó vezetett csatába. A play off alatt először 5–2-re nyert a Berettyó, majd 1–1-re végeztek a csapatok.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek