A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetője lett az év rendőre 2015-ben

Akt.:
A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetője lett az év rendőre 2015-ben
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok beszámolt a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésnek a megyei rendőr-főkapitányság 2015. évi tevékenységéről.


A megyei közgyűlés 2016. május 6-án megtartott ülése alkalmából napirenden szerepelt a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. évi tevékenységéről szóló beszámoló. A testület tagjait Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány tájékoztatta Hajdú-Bihar megye közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről, a rendőrség közbiztonság erősítését célzó intézkedéseiről, továbbá ismertette a 2016-os év főbb célkitűzéseit. A rendőr dandártábornok beszámolóját a közgyűlés 18 igen szavazattal és 4 tartózkodással elfogadta.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke díszoklevelet adott át Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornoknak, amellyel a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság részére megköszönte a tavalyi évben a közbiztonság javítása érdekében kifejtett munkát. A közgyűlés idén az „Év rendőre Hajdú-Bihar megyében” elnevezéssel elismerést is alapított. Az ezzel járó emlékérmet szintén Pajna Zoltán adta át, először Asztalos János rendőr alezredesnek, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetőjének a 2015. évben végzett munkájáért.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A beszámoló elöljárója Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese volt.

– police.hu –
hirdetés