A Hajdú Online novemberi összefoglalója

A Hajdú Online novemberi összefoglalója
Hajdú-Bihar – Késelés, gépfegyveres katonák, vasútpornó: többek között ezekre voltak a leginkább kíváncsiak olvasóink az utolsó őszi hónapban.


Életveszélyes késelés egy debreceni benzinkúton
Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették azt a debreceni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szóváltás közben egy késsel megszúrta vitapartnerét.

keseles


Vasútpornó: Nyíregyházáról Debrecenbe
Nyíregyháza, Debrecen – Mindig is érdekelte mit láthat a mozdonyvezető út közben Nyíregyházáról Debrecenbe? Gyerekkorában vasutas akart lenni? Ez az ön videója!

vasut


Gépfegyveres katonák járőröznek Debrecenben is
Debrecen – A Nemzetbiztonsági Munkacsoport döntésének értelmében a Magyar Honvédség megerősítette objektumainak védelmét, valamint rendészszolgálatával fokozta jelenlétét az ország különböző pontjain, így Debrecenben is.

gepfegyver


Halálra gázoltak egy biciklist Balmazújvárosban
Balmazújváros – Egy teherautó ütött el egy kerékpárral közlekedő nőt.

gazolas


Halálos vonatbaleset a Balmazújvárosi úton
Debrecen – A helyszínen életét vesztette az a 34 éves férfi, aki járművével egy vonattal ütközött péntek éjszaka a Balmazújvárosi úton egy vasúti átjáróban.

vonatbaleset


10 kifejezés, amit csak akkor értesz, ha debreceni vagy
Debrecen – Nem ért téged az, aki az ország másik végéből, vagy esetleg csak a szomszéd városból érkezett hozzád? Azért, mert nem beszéli a debreceni nyelvet. És te?

debrecenmontazs


Megvan, milyen lesz az új debreceni főpályaudvar!
Debrecen – Minden közlekedési eszköz egy szintről lesz elérhető az új főpályaudvaron.

latvanyterv_11


Elsősegélyt tanulók aranyat érő elszólásai
Hajdú Bihar – Ahol vizsga, ott vizsgadrukk, s ahol vizsgadrukk, ott aranyköpés is „terem”. Mikor már mindenen túl vannak a tanulók és kezükben a tanúsítvány, együtt nevethetnek a névtelen elszólásokon, melyek időnként talán aggodalomra adhatnak okot, legtöbbször persze az izgalom szülöttei.

elsos


Hátborzongató fotók: Különös lényt szült a zimbabwei nő (18+)
Az orvosokat teljesen sokkolta a látvány. Az anya, Sharon Kujeke tíz hónapos terhesség után szülte meg a teremtményt. Figyelem, csak erős idegzetűeknek ajánlott fotók következnek.

leny


Orális szex – 6 közkedvelt pozitúra (18+)
Az „Egyszer van Karácsony egy évben” – fejezetből bemutatunk 6 olyan testhelyzetet, melyekkel ünnepet varázsolhatsz szerelmed számára. Tény, hogy ez egy igen perverz Télapó… ám a jó szándék számít, különösen azért, mert a barátodnak egy évig nem lesz része újra ilyen bánásmódban.

o1