A Hajdú Online 10 legolvasottabb keddi cikke

A Hajdú Online 10 legolvasottabb keddi cikke
Hajdú-Bihar – Összegyűjtöttük azokat a keddi cikkeket, amelyekre a nap folyamán a legtöbben kattintottak. Tudjuk mitől döglik a légy, ma is szolgáltunk néhány izgalmas írással. Lássuk, mik voltak ezek!

Szemtelenül fiatal vezető kerülhet az állatkert élére
Debrecen – Amennyiben a csütörtöki közgyűlés jóváhagyja, új igazgató, egy alig 30 éves fiatalember irányíthatja a jövőben az állatkertet és a vidámparkot magába foglaló, önkormányzati tulajdonú Nagyerdei Kultúrpark Közhasznú Nonprofit Kft-t.

allatkert


Ezek a legkegyetlenebb terhességmegszakítási módszerek a történelemből (18+)
Az abortusz kérdése mai napig vitatott, viszont a beavatkozást nem a modern kor hozta létre. A történelem során a legkegyetlenebb módszereket vetették be a terhesség megszakítására.

abortusz


8 dolog, amit mindig itthon felejtünk, amikor elmegyünk nyaralni
Elérkeztünk az úti célhoz. A hely gyönyörű, a szállás ugyancsak kiváló. Aztán amikor pakolunk ki a bőröndből rádöbbenünk, néhány dolog bizony hiányzik. De miket is szoktunk otthon hagyni?

<> on May 25, 2012 in UNSPECIFIED, United Kingdom.


Az önkormányzatok fejpénzt kapnak az elküldöttek után
Hajdú-Bihar – A Belügyminisztérium egymilliárd forintos pályázattal karcsúsítaná a helyi adminisztrációt.

onk


Náluk sikeresebb kondipáros aligha van Debrecenben
Debrecen – Ismét megmutatták erejüket a Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagjai. Bemutatjuk a győzteseket, akik egyébként a magánéletben egy párt alkotnak.

kondi


Menekülteket csempésztek át a nemzetközi bűnbanda tagjai
Debrecen – Társtettesként, bűnszervezetben elköve- tett embercsempészés miatt 8 hónap börtönbüntetésre és 1 év Magyarország területéről történő kiutasításra ítélte D. Adriant a Debreceni Ítélőtábla kedden; ezzel egy olyan ügy végére tett pontot, amelyben korábban már tucatnyi vádlottat – a banda tagjait – elítélték.

targy_


Hegyi Dóráék számára az Európa Játékok volt az olimpia
Baku, Debrecen – Sporttörténelmi siker: az aerobikosok első aranyérmüket szerezték az Európai Játékokon.

aerobik


Debrecenbe érkezett a sikeres uniós pályázatokat előkészítő konferencia és roadshow
Debrecen – A főtéren tapasztalható nyüzsgés jelzi, hogy megérkezett a SUPER, vagyis a Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat Debrecenbe.

super_


Így bizonyítsd be az állásinterjún, hogy te vagy a legalkalmasabb jelölt
„Miért adjuk önnek ezt az állást?” Amikor elhangzik ez a kérdés, az interjúztató valójában arra kíváncsi, hogy „miért vegyen meg téged?” Az állásinterjún valójában saját magadat, a szaktudásodat, a képességeidet és a szakmai tapasztalatodat értékesíted.

jelolt_


Szándékosan gyújtogathattak a Derék utcán
Debrecen – Szándékos gyújtogatás történhetett hétfőn este Debrecenben, a Derék utca 20. szám alatt, ezért közveszély okozás elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

hirdetés