A hajdú-bihari szépség segít, ha baj van

Akt.:
Eszközátadás a DE gyermekklinikáján
Eszközátadás a DE gyermekklinikáján - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A főváros egyik legszebb helyszínén rendezték a divatbemutatót, amelyen több mint félmillió forint gyűlt össze.

Ünnepélyes keretek között adták át a Debreceni Egyetem Gyermekhematológia–Onkológia Tanszékén az újonnan berendezett kórtermet szerdán. A kellemes hangulatú terem két kórházi ággyal és két anya–pihenő székkel gazdagodott.

Az új eszközöket az Örvendi Cintia jótékonysági divatbemutatóján összegyűjtött összegből szerezték be. A pénzt a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére utalta át az adományozó.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter

A nádudvari Örvendi Cintia, a Magyarország Szépe 2017 verseny döntőse lett, egy számára közel álló alapítványnak szeretett volna segíteni. Az ismert énekesek fellépésével színesített, közel órás jótékonysági divatbemutatót másfél hetes előkészület előzte meg. Az adományokból 630 ezer forint gyűlt össze. A pénz mellett tárgyi adományokat is gyűjtöttek.

Továbbra is segíteni

Cintia Debrecenben született, Nádudvaron nőtt fel és imádja a gyerekeket. Továbbra is szeretné segíteni az alapítványt és hasonló kezdeményezéseket elindítani.

Prof. dr. Kiss Csongor az Alapítvány elnökeke hálával köszönte meg mindazt, amit Cintia az Alapítványért tett. Elmondta, hogy egy éven át a szépségverseny döntőse az alapítvány arcaként fogja népszerűsíteni őket.

HBN–BK


ds1
Debrecen - Megérkezett az adomány egy része Miss Charity-től. A Magyarország Szépe idei, megyénkbeli döntőse, Örvendi Cintia nagy adománygyűjtésbe kezdett májusban a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára. Erre a fővárosban, a Gerbeaud-házban került sor május 23-án, ahol egy színvona...