A hajdú-bihari Papp Melinda és Lukácsi Bernadett a Miss Universe Hungary döntősei között

Akt.:
A hajdú-bihari Papp Melinda és Lukácsi Bernadett a Miss Universe Hungary döntősei között
© Forrás: tv2.hu
Hajdú-Bihar – A verseny győztese képviseli az országot az amerikai Miss Universe szépségversenyen.

A Miss Universe szépségversenyt 1952-ben rendezték meg először a kaliforniai Long Beach-en, majd nyolc évvel később a helyszínt átették a Miami Beach-re. A világversenyen közel 90 ország legszebb lányai versenyeznek a koronáért. Ahogy a verseny honlapján olvasható, a Miss Universe szépségkirálynők beutazzák a világot és népszerűségüket és a rájuk irányuló figyelmet különböző jótékonysági célra használják. A magyar versenyzőt a Miss Universe Hungary döntőjén választják ki, a vasárnapi döntőn pedig két hajdú-bihari szépségnek is szurkolhatunk.

A 22 éves, hajdúdorogi Papp Melinda jelenleg Budapesten él és az ELTE jogi karának hallgatója igazgatási igazságügyi szakon, emellett pedig személyi edzőként dolgozik. Melinda fiúk között nőtt fel, évekig focizott egy női focicsapatban, később viszont a fitneszre váltott, amelyben országos bajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes lett. Mivel négy kutyája van, az ismertségét gazdátlan állatok támogatására használná fel.

papp-melinda
Forrás: tv2

Melinda paraméterei:

Magasság: 172 cm

Mellbőség: 83 cm

Derékbőség: 63 cm

Csípőbőség: 89 cm


A 19 éves Lukácsi Bernadett Hajdúböszörményben él, de Debrecenben jár középiskolába és óvodapedagógus szeretne lenni, mivel nagyon szereti a gyerekeket. Bernadett tériszonyos, de ezt szeretné leküzdeni, ezért célul tűzte ki maga elé, hogy megmássza a Norvégiában található Tortunga hegyet. Népszerűségét arra használná, hogy a fogyatékkal élő gyerekeket segítse.

lukacsi-bernadett
Forrás: tv2

Bernadett paraméterei:

Magasság: 172 cm

Mellbőség: 88 cm

Derékbőség: 62 cm

Csípőbőség: 91 cmVideó: Váradi Anna, a Debreceni Egyetem egykori hallgatója lehet a világ legszebb nője

Debrecen, Las Vegas – A nemzetközi megmérettetésen 76 ország legszebbjei versenyeznek a koronáért. Magyarországot Váradi Anna, a 2016-os Miss Grand Hungary nyertese képviseli.