A gyökerekhez nyúl vissza a Hooligans

A gyökerekhez nyúl vissza a Hooligans
© Fotó: HBN
Debrecen – Debrecenben landol június 5-én a 19-es járat: a Hooligans zenekar „repülője” a Lovardában rakja le a srácokat.

Jövőre ünnepli huszadik születésnapját a Hooligans zenekar, melynek tagjai addig sem pihennek, a Hooligans on Air turné keretében a HA 019-es „magángépükkel” járják az országot. Habár jövőre, a jubileumra terveznek új lemezt, idén sem maradnak a rajongók friss dalok nélkül.

Októberben megjelenik újra az első lemezünk, amit még én adtam ki limitált magánkiadásban tizenkilenc évvel ezelőtt. Erre a korongra négy új dalt készítünk, nagyon élvezem, hogy abban a hangulatban dolgozunk, mint ami akkor, az első lemez idején vett körül minket” – osztotta meg lapunkkal a terveket a zenekar dobosa, Kiss Endi.

A kérdésre, hogy milyen is az a hangulat, az örök fiatal dobos viccesen annyit válaszolt, hogy még mindig nem nőtt be a fejük lágya. „Komolyra fordítva, eltelt tizenkilenc év, mégis iszonyat jó hangulat van a zenekarban, még jobban is tudjuk tolerálni egymás dolgait, mint annak idején. A barátság, ami negyven évvel ezelőtt Csipával és Tibivel az óvodában kezdődött, ugyanúgy megvan. Az első és második lemezünknek nyersebb volt a hangzása, az új dalok pedig ötvözik azt és a zenekar aktuális megszólalását, ami végképp az én világom, remélem a közönség is szeretni fogja” – részletezte Kiss Endi.

HBN-SzL


A debreceni koncertre jegyek elővételben a Napló-székházban, a BestFM szerkesztőségében, a Lovardában, a Tourinformban, az IBUSZ és Földkörüli Utazás debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Líra könyváruházban, a Libri könyvesboltban és az OTP Travel Silvernél válthatók.

Címkék: , ,hirdetés