A gyermekek művészeti kibontakozását segítik

Debrecen – Létfontosságú a szakember hálózat jelenléte a gyermeknevelésben, éppen ezért a szülők mellett olyan szervezeteket várnak a november 5-ei „Művészettel a teljes emberért” Konferenciára az Ifjúsági Házba, akik napi munkájuk során családokkal és gyermekekkel foglalkoznak.

Az egészségügyi, gyermekvédelmi, gyermekjóléti, oktatási, közművelődési és a civil szférában dolgozók szemléletüket, ismereteiket, tapasztalataikat oszthatják meg egymással, nem utolsó sorban pedig kapcsolatokat alakíthatnak ki. Az Életreform Egyesület által elindított konferenciasorozat minden alkalommal fontos társadalmi jelenségekre és szükségletekre hívja fel a figyelmet, idén tizenötödik alkalommal a művészeti nevelésre helyezik a hangsúlyt. – Minden gyerek szeretné kifejezni önmagát, amiben támogatnunk kell őket – mondta Halász D. János, az Ifjúsági Ház ügyvezetője a keddi sajtótájékoztatón. Kövesiné Szabolcsi Éva, az Életreform Egyesület titkára kitért arra is, hogy a gyermekekkel foglalkozó szakembereknek intézménytől függetlenül is kapcsolatban kell lenniük egymással. A konferencia eddigi tapasztalataiból kiindulva, sikerült közelebb hozni egymáshoz ezeket a szakértőket, akik közös beszélgetésekkel és tapasztalatcserével tették hatékonyabbá munkájukat.

HBN

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés