A gyermekek biztonságos közlekedéséért

Akt.:
A gyermekek biztonságos közlekedéséért
© Fotó: police.hu
Hajdúdorogi – A Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársa a helyi általános iskolában folytatta a figyelemfelhívó közlekedési kampányt.

Kristóf Rebeka r. őrmester 2016. november 24-én a hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskola első osztályos tanulóinak tartott közlekedésbiztonsági előadást. Az összevont osztályfőnöki óra keretében a 42 gyerek megismerkedhetett a gyalogosokra és kerékpárosokra vonatkozó szabályokkal, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy balesetmentesen közlekedjenek. Fontos az is, hogy a kicsik minél hamarabb megismerjék a közlekedési jelzőlámpák, valamint a jelzőtáblák jelentéseit. Sok iskolás szüleivel, illetve önállóan érkezik kerékpárral a tanítási órákra, így ezek az ismeretek elengedhetetlenek számukra a mindennapokban.

Az óra végén a diákok a Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársától apró, a láthatóságot javító ajándékokat is kaptak.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés