A gyereket is vitték lopni? – Tolvajokat keresnek a debreceni rendőrök

A gyereket is vitték lopni? – Tolvajokat keresnek a debreceni rendőrök
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök három ismeretlen azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi (egy nő és egy gyermek társaságában) 2016. március 26-án 14 óra 30 perc körüli időben eltulajdonított egy mobiltelefont a debreceni, Kishatár úti áruházban. Az elkövetőkről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Az egyik keresett férfi 25-30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja oldalt felnyírt, barna. A bűncselekmény elkövetésekor piros színű kabátot viselt hátán fehér csíkkal, valamint sötét árnyalatú sportcipőt és barna színű nadrágot.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A másik férfi 30-35 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú, aki rövid ujjú mellényt és zöld színű kapucnis pulóvert, fekete színű nadrágot és sportcipőt viselt.

A nő 20-25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú sötétbarna haja kontyba volt fogva és fekete színű dzsekit, szürke színű hosszú farmernadrágot, valamint sportcipőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –