A GPS-ét hibáztatja egy nő, amiért a folyóba hajtott

A nőt végül sikerült kimenteni
A nőt végül sikerült kimenteni - © Fotó: MidHudsonNews
Port Jervis – A 30 éves sofőr vadonatúj autóját tette ezzel tönkre.

A Neversink folyóba kormányozta autóját egy nő New York államban. Elmondása szerint ő simán csak a navigációja utasításait követte, az meg egy Port Jervis melletti sötét területre vezette. Itt egy folyó is található, amibe sikerült is belehajtania.

A nőt szerencsére hamar kimentették. Azt mondta, egyedül utazott az autóban, és csak annyit vett észre, hogy sáros területen gurul, aztán hirtelen körülvette őt a víz.

Mindig is a legnagyobb félelmem volt, hogy egyszer megfulladok”

– tette hozzá. A nőnek végül saját erőből nem sikerült kijutnia az autóból, így hát tárcsázta a 911-et. Végül egy köteles mentőcsapat húzta ki a partra. A helyszínen ellátták, és végül családtagjai vitték haza.

Forrás: MidHudsonNews / 24.hu


10 autós, aki hallgatott a GPS-re, pedig nem kellett volna...
„A következő lehetőségnél fordulj jobbra!” – az alábbi mondat két csoportra osztja az autós társadalmat... Az egyik fele az utasítás hallatán megnézi, valóban be tud-e menni jobbra, elgondolkodik, valóban az lehet-e a jó irány, majd ha minden kérdésre pozitív választ ad, tekeri a kormányt és a gá...

Forrás: YouTube
A szerbiai Užicében átadták a város első körforgalmát, amit egyből kétsávosra is csináltak. A látottak alapján nem ez volt az évszázad ötlete. Rendesen összezavarta az autósokat az új helyzet, és nem igazán ment nekik a helyes sávhasználat se. Az alábbi videó az átadás napján készült. Forrás...