Szima Gábor ingyen átadja a saját részesedését, ha jelentkezik komoly érdeklődő

Akt.:
Szima Gábor
Szima Gábor - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az elnök és a polgármester a jövő héten újra egyeztet.

A DVSC-TEVA vezetése csütörtökön tartott szezonnyitó sajtóbeszélgetést a Nagyerdei Stadionban. Szima Gábort, a klub elnökét arra kértük, reagáljon Papp László polgármester délelőtti kijelentésére, miszerint a Lokihoz nem érkezett meg a kaszinók nyeresége után járó osztalék.– Telefonon beszéltem Papp László polgármester úrral a mai nap folyamán, s megbeszéltük, a jövő héten pontot teszünk az ügy végére. Tizenöt éve, amióta én irányítom a klubot, sosem kértem pénzt a várostól, ha adtak, azt elfogadtam. Mindig én döntöttem arról, hogy mikor és mennyi pénzt adok a csapatnak, s ezután is így lesz. Nem vagyok hajlandó ezeket a támadásokat tovább elviselni. Nem értek egyet a klub cégvezetésének leváltásával, mert azzal az indokkal, amivel a polgármester előjött, szinte valamennyi, a város tulajdonában lévő gazdasági társaság menedzsmentjét le kellene váltani – fogalmazott a DVSC-t működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa. Majd megjegyezte, nagyon sok mondanivalója lenne még, de úgy döntött, a DVSC érdekeit szem előtt tartva, nem kíván részletesebben nyilatkozni.

Hozzátette: továbbra is fenntartja azon kijelentését, amennyiben jelentkezik komoly érdeklődő, a 73 százalékos részesedését ingyen átadja.

HBN-BN


„Aggályos a DVSC helyzete”
Debrecen első embere ismét kritikusan fogalmazott a DVSC labdarúgócsapatának vezetésével szemben. A polgármester szerint Szima Gábor nem tartotta be azokat a megállapodásokat, amelyeket megígért.

hirdetés