A Fradihoz igazolt a DVSE csapatkapitánya

Kállay Márk
Kállay Márk - © Fotó: Matey István
Debrecen – Madaras Norbert és Varga Dániel bejelentette visszavonulását – ez az FTC-PQS Waterpolo együttesének hétfői sajtótájékoztatóján derült ki. Az új igazolásokat is bejelentették: érkezik Aaron Younger, valamint Mezei Tamás, Gór-Nagy Miklós és Kállay Márk is csatlakozik a kerethez.

Kállay hosszú évek óta szolgálta a debreceni vízilabdát, ő volt az OB I-es gárda csapatkapitánya. „Hatalmas megtiszteltetésnek veszem, hogy megkeresett a Ferencváros. Ez az elmúlt évek munkájának a visszaigazolása. Mindamellett köszönöm a Debrecennek az elmúlt hat esztendőt és azt, hogy elengedett. Szeretnék tíz év után újra magyar bajnok lenni és ehhez nem is lehetnék jobb helyen” – olvasható a szélső nyilatkozata új klubja honlapján.

HBN


Budapest - A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Madaras Norbert és az egyszeres ötkarikás győztes Varga Dániel bejelentette visszavonulását. Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója hétfőn, sajtótájékoztatón elmondta, az együttessel idén bajnok és Eurokupa-győztes klasszisok maradnak a klubnál...