A Fradi vinné a Balmaz csapatkapitányát

A balmazújvárosi csapatkapitány kapós lett az őszi teljesítménye után
A balmazújvárosi csapatkapitány kapós lett az őszi teljesítménye után - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Az újvárosi klubelnök szerint még nem érkezett nekik tetsző ajánlat Sigér Dávidért.

A Csakfoci.hu kész tényként közli, hogy az OTP Bank Liga listavezetője, a Ferencváros felvette a kapcsolatot a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőségével a 26 éves középpályás, Sigér Dávid szerződtetése ügyében.

Volt megkeresés

A portál emlékeztet rá, hogy a debreceni nevelésű csapatkapitány alapembere a bennmaradás ellen harcoló újonc újvárosiaknak. Sigér mind a 19 bajnokin pályára lépett és négy góljával második a házi góllövő listán Bachana Arabuli mögött.

Állítólag a Fradi a téli átigazolási időszakban szeretné megkaparintani a labdarúgót, ezért a fővárosiak már meg is keresték a Balmazt, ám a játékos árát illetően egyelőre messze vannak az álláspontok.

Sigér Dávid az elmúlt négy és fél szezont a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő kötelékében töltötte, előtte a DVSC futballistájaként többször is kölcsönben szerepelt Létavértesen és Mezőkövesden.

Az újvárosiak hivatalos honlapja megszólaltatta a hír kapcsán a klub elnökét, dr. Tiba Istvánt, aki így reagált: „Az elsődleges szándékunk az, hogy megtartsuk az értékeinket, de ha klubunk számára olyan ajánlat érkezik, melyet elfogadhatónak tartunk, akkor tárgyalhatunk ezekről. Ám az eddigieket egyáltalán nem nevezhetjük ilyeneknek” – fogalmazott a klubvezető. A tervezett téli erősítésekről is ejtett néhány szót.

Tárgyalunk labdarúgókkal, de nevekről, az eddigi gyakorlatunknak megfelelően, nem kívánunk beszélni. Ha ezek majd aláírással befejeződtek, tájékoztatni fogjuk a szurkolóinkat, és magát a közvéleményt.”

Bognár jöhet?

A DVSC is bekerült a hírekbe egy játékos leigazolása kapcsán. Az nb1.hu szerint Bognár Istvánt, a Fradi középpályását a Loki és a Mezőkövesd is szeretné a soraiban tudni.

A honlap úgy tudja, a játékos Amerikában tartózkodik, ezért még nem került pont az átigazolása vagy a kölcsönadása végére.

HBN


Rácz Ferenc
Balmazújváros - Az Újpesten Horváth Ferenc által emlegetett „baljós árnyak” folytatódtak Újvároson. A balmazújvárosi futballstadion gyepszőnyege annak ellenére sem mutatott jól szombaton, a mérkőzés előtt két órával, hogy jó minőségű a fű, és fűtési rendszerrel alá is van csövezve. A pályamunkáso...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek