A Fradi-pályán játszik holnap a Loki

A Fradi-pályán játszik holnap a Loki
Pénteken 19 órától az Üllői úti Albert-stadionban lép pályára a DVSC-TEVA alakulata, a Soproni Liga 23. fordulójának nyitómérkőzése iránt óriási az érdeklődés.

A LOKI Szurkolók Szövetsége szurkolói buszt indít a találkozóra, a pénteken 13 órakor a Dósa nádor térről induló járatra tagok 2000, más érdeklődők 2500 forintért utazhatnak el a fővárosba. Jelentkezni a Halközben található Mods Store-ban lehet.

Győzni akarnak a zöldek!

Természetesen a Ferencváros háza táján is fokozott várkozással tekintenek a bajnokcsapat pénteki vendégjátéka elé, erről árulkodnak Csató Jánosnak, a Fradi pályaedzőjének szavai is.

– Lehet, hogy erősebb a Debrecen kerete, de hazai pályán végre tényleg győznünk kéne – nyilatkozta a szakember a klub honlapján. – Főleg úgy, hogy az MTK elleni meccsen a szurkolók rengeteget segítettek, nagyon jó hangulatot teremtettek, bízunk benne, hogy tényleg sokan kijönnek az Üllői útra ismét, szeretnénk nekik örömet okozni.

Sok döntetlent játszunk, illene most már nyernünk. Szerintem jobb csapatok ellen nekünk is jobban megy a játék, hiszen nem állnak be tíz emberrel védekezni. Biztos vagyok benne, hogy a Loki is megpróbál majd focizni és támadni, hiszen a győzelemhez nekik is gólt kéne rúgniuk, szerintem jó meccset fogunk játszani.

Részletek hamarosan…


Fradi szurkolók Debrecenben 2009.09.20

 

Megérkeztek a Fradi szurkolók Debrecenbe