A fővárosban akcióztak a debreceni rendőrök, egy 33 éves férfi bánta

Akt.:
A fővárosban akcióztak a debreceni rendőrök, egy 33 éves férfi bánta
© Forrás: YouTube / PoliceHungary
Budapest, Debrecen – Európai elfogatóparancs és további 6 körözés volt érvényben azzal a férfival szemben, akit a debreceni nyomozók Budapesten fogtak el – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai sikeres akciót hajtottak végre február 18-án 20 órakor Budapesten, amikor elfogtak egy 33 éves debreceni férfit – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint V. Richárddal szemben egy európai elfogatóparancs és további hat körözés volt érvényben. A nyomozók bűncselekmények elkövetéséből származó műszaki cikkeket találtak és foglaltak le a férfi budapesti lakásának kutatása során. A rendőrök egy falba rejtett kamerát is észleltek, ami arra szolgált, hogy V. Richárd az ingatlan bejáratát figyelni tudja.

A férfit csalás, zsarolás és önbíráskodás miatt kereste a Hajdúszoboszlói és a Debreceni Rendőrkapitányság, valamint a Debreceni Törvényszék, továbbá európai elfogatóparancs is érvényben volt ellene.