A forróságon kívül ezeket hozta a szombat

Akt.:
A forróságon kívül ezeket hozta a szombat
Debrecen – Sajnos két debreceni vesztette életét Tiszaföldvárnál, tart a viharkárok felmérése, elkészült a próbakerítés a szerb-magyar határnál. De ezen kívül is történt jó pár dolog megyénkben és az országban. Íme, a legfontosabb híreink!

Tarolt a szél az út mellett Újvárosban
Még szombat este is láthatók annak a viharnak a nyomai, amely tegnap söpört végig Hajdú-Bihar megyén.
balmaz5


Károkat okozott a pénteki vihar Hajdú-Biharban
A megye területére a vihar nagyjából este fél kilenc magasságában csapott le, és okozott fakidőléseket, ágleszakadásokat és épületkárokat.
vihar


Elkészült a próbakerítés a magyar-szerb határnál
Elkészült szombat délutánra a ideiglenes biztonsági határzár 175 méteres mórahalmi mintaszakasza, ahol négy az építésnél alkalmazható technológiát próbáltak ki.

hatarzar


Két debreceni vesztette életét a frontális ütközésben Tiszaföldvárnál
Frontálisan ütközött két személyautó szombat reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Martfű és Tiszaföldvár között, a balesetben egy ember meghalt – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
baleset


Változtatnak a Petőfi téri intermodális központon
Módosítani fognak majd a főpályaudvar tervein, de ez nem érinti az elképzelt küllemet. A megrendelő – azaz az önkormányzat – kérésére a vasúti fejlesztések egy része kikerült a leendő főpályaudvar beruházásából.
interdominalis-e1437208399503


A negyedikről ugrott a tűz elől a halálba egy nő Nyíregyházán
Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása pénteken este a nyíregyházi Petőfi utcában. A lángok elől menekülve ketten kiugrottak a lakásból, egyikük, egy középkorú nő a helyszínen meghalt.
halalos-tuz-21-600x400