A Főnixbe mennek a lokisták

Akt.:
Kowáék adnak koncertet a Főnxben
Kowáék adnak koncertet a Főnxben - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Év végén a Tankcsapda-koncert, most a Kowalsky-buli mozgatja meg a debreceni sportolókat.

Ahogyan azt a Napló is megírta már többször is, a DVSC futballistái, egykori játékosai és az utánpótlásban dolgozó edzői közül is többen rajonganak a rockzenéért.

Fradi-meccsel hangolnak

A Tankcsapda zenekar az elmúlt év végén két koncertet is adott két napon belül a cívisvárosban, és a Loki rockrajongó balhátvédje, Ferenczi János egy közös képet is “lőtt” az énekes-basszusgitáros Lukács Lacival, amelyet aztán büszkén osztott meg az Instagramon.

Most szombaton a Kowalsky meg a Vega ad telt házas bulit a debreceni Főnix Csarnokban. Nem titok, hogy muzsikusok jó viszont ápolnak a piros-fehérekkel, ezért a januári jótékonysági gála után jóformán a fél Lokit meghívták a nagy bulira. Szóval nagyon könnyen összefuthatunk a Főnixben a DVSC-sekkel, akik délután is tehetnének valamit az esti jó hangulatért, mondjuk ha legyőznék a Ferencvárost a Nagyerdei Stadionban.

HBN


Debrecen - Nagy érdeklődés övezi a szombati DVSC-FTC labdarúgó rangadót, amely minden bizonnyal élvezetes küzdelmet tartogat. Több dologban is rendhagyó lesz a mérkőzés. Egyrészt, mert a megszokott kora esti időponttól eltérően délután két órakor kezdődik. (Közvetlenül ebédidő után, ezért érdemes...

Debrecen - Forgalomkorlátozásra kell számítani 2019. február 16-án Debrecenben. Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-én 14 órától rendezik meg a DVSC – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk - köz...