szon-sportoldal

2008.03.20. 11:36

Kezdő kocogás – Kropkóval!

<p>Budapest, Debrecen, Pécs és Szeged után Nyíregyházán is kocogó egyesület alakult – egyelőre tizenkét fővel. Az alapítók március 29-re, a Tölgyes Csárda melletti esőházhoz hirdettek előszőr gyülekezőt.</p>

A tervek szerint az egyre duzzadó létszámú mozgalom tagjai hétfőnként (16.30, valamint 17.30) és szombatonként (9, illetve 10 óra) edzenének. A munkaidőhőz, illetve a hét végi elfoglaltságokhoz alkalmazkodva jelöltek meg két-két időpontot a szervezők, akik fontosnak tartják kihangsúlyozni: tagdíj nincs, a nyitófoglalkozást pedig illusztris vendég tiszteli meg – Kropkó Péter triatlonista, vérbeli vasember is részt vesz a NYIKE rendezvényén. Kísérleti jelleggel, az első hónapban szerdánként is lesz lehetőség a közös mozgásra, méghozzá – ha igénylik – szakedzők irányításával, ők tanácsokkal is szolgának a helyes öltözék megválasztásával, továbbá az egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

- Koncz Tibor - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!