A feljutásért (is) küzdenek a debreceni teniszezők

Akt.:
A képen a Real Team TC csapata: Solymosi Nándor, Molnár Ákos, Tácsik László, Almási Ádám, Ádor Zsolt, Szabó Dániel és Gyarmati Ádám.
A képen a Real Team TC csapata: Solymosi Nándor, Molnár Ákos, Tácsik László, Almási Ádám, Ádor Zsolt, Szabó Dániel és Gyarmati Ádám. - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Immár Máthé Gábor is a Real Team TC sikeréért harcol.

Nagy teniszrangadókat rendeznek a hétvégén a Real Team Pallagi Teniszcentrumban. Szombaton Debrecen két legjobb csapata, a Real Team TC I. és a DEAC csap össze a férfi felnőtt II. osztályban – a két együttes mérkőzései mindig komoly presztízzsel bírnak. A tavaszi fordulóban a kissé tartalékos DEAC-ot könnyedén győzte le a még veretlen Real Team, ám Ádor Zsolt, a Real Team TC csapatkapitánya ezúttal egy sokkal kiélezettebb, szorosabb mérkőzésre számít.

A Real Team TC az első osztályba jutásért küzd, ehhez vasárnap le kell győznie a Fehérgyarmat csapatát, mely komoly erősítésekkel készül a csatára. A fehérgyarmatiakat erősíti az a Föle Mátyás, aki anno ATP világranglistás helyezéssel is rendelkezett. A Real Team pedig a többszörös magyar párosbajnok, hallássérült olimpiai bajnok, Máthé Gábort tudhatja immár a sorai között. Az összecsapások 10 órától kezdődnek.

HBN