A feleségét verte a szilveszteri bulin

Biharnagybajom, Bocskaikert – Két esetben intézkedtek a rendőrök garázdák miatt 2013-ra virradóan.

Csoportos garázdaság bűntett miatt indult eljárás három szerepi fiú ellen január elsején – közölte szerdán Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. Az alezredes beszámolója szerint a huszonévesek újévre virradóan megvertek két helyi férfit egy biharnagybajomi szórakozóhely előtt. Az áldozatok sérülése 8 napon belül gyógyuló. A fiatalokat előállították.

Egy 42 éves bocskaikert férfi a feleségét bántalmazta egy debreceni szilveszteri rendezvényen úgy, hogy az asszony fejét többször az asztalhoz ütötte. A 38 éves nő könnyebben sérült. A gyanúsítottal szemben garázdaság gyanújával nyomoznak.

Életmentők

Az esztendő első napjának reggelén a debreceni járőrök egy földön fekvő 51 éves férfira figyeltek fel a Rákóczi-Eötvös utca kereszteződésénél. Mint kiderült, ittas volt, de nem sérült meg. Kihűlése elkerülése érdekében kórházba szállíttatták. Hasonlóan járt egy Leány utcán talált a 26 éves mikepércsi fiatal is. A rendőrök a Simonffy utcáról egy 40 éves hajléktalan, agresszív férfit vitettek a kijózanítóba, míg egy 47 éves debreceni férfi a kocsijából került kórházba, ugyanis részegen, kihűlés közeli állapotban ült a volán mögött egy hipermarket parkolójában.

HBN