Bódítva „hódította” párját

Akt.:
Fotózott is
Fotózott is - © Illusztráció: Getty Images
Debrecen – A feleségét elkábító férfit szexuális erőszakkal vádolják.

Nem éppen lovagias módját választotta a feleségével való együttlétnek egy megyénkbeli férfi, akinek az ügyében nemrég vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.Három éven át rendszeresen elkábította a párját, majd a bódult nőt megerőszakolta. Az esetről a Zsaru magazin számolt be.

– Egy 34 éves nő 2014 decemberében jelentette fel 36 éves férjét szexuális erőszak miatt. A nyomozás adatai szerint a férfi a megelőző három évben többször gyógyszert kevert felesége italába, majd a bódult, eszméletlen nővel szexuális viszonyt létesített, közben mobiltelefonjával intim pózokban és helyzetekben le is fényképezte – mondta el Kiss Endre őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rend­őr-főkapitányság vizsgálati osztályának vezetője. – A gyanúsított beismerte, hogy nyugtatót kevert felesége italába annak tudta nélkül; indoklásként ellaposodott házaséletüket hozta fel. Azt mondta, párja mindenen felidegesítette magát, s úgy vélte, a gyógyszertől nyugodtabb lesz, együttléteik pedig gyakoribbak. A védekezésre képtelen nőn a perverzióit is kiélte, s erről fotókat készített.

A feleség vallomásában elmondta, hosszabb idő alatt fejben összerakta, mit csinál a férje, aki azonban a nő többször kérésére sem hagyta abba a szokatlan „csábítást”. – December 21-ére virradó éjjel a nő bódultságából arra eszmélt, hogy férje fajtalankodik vele, erejéhez képest ellenállt, majd aznap feljelentést tett. A férfit elfogták, beismerte, hogy elkábította feleségét – idézte fel Kiss Endre. A férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyt a nyomozás, az ügy iratait a rendőrség vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

HBN​
hirdetés