A Fatum és a Blue Sharks összefogva segítene

A sajtótájékoztatón Varga Eliza, Hollósy László, Sitku Ernő és Bus Iván is felszólalt
A sajtótájékoztatón Varga Eliza, Hollósy László, Sitku Ernő és Bus Iván is felszólalt
Nyíregyháza – A két nyíregyházi csapat közös sajtótájékoztatón hirdetett meg játékgyűjtési akciót, amivel a rászorulókat támogatnák.


– Az ünnepekhez közeledve sokan próbálnak segíteni gyerekeknek, rászorulóknak, ehhez csatlakozik a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. is – mondta Sitku Ernő ügyvezető. – A Fatum-Nyíregyháza röplabdacsapata és a Blue Sharks kosárlabdacsapata van olyan erős, hogy összefogva nagy segítséget nyújtson, bízom benne, hogy a szurkolóink is mellénk állnak. Arra kérjük őket, hogyha tehetik, olyan, leginkább készségfejlesztő és társasjátékokat hozzanak a meccseinkre, amelyeket még lehet használni és szívesen adományoznának. Nemrég a Mentor Alapítvánnyal kötöttünk együttműködési megállapodást, ők választják ki, hogy ezekkel a játékokkal kiknek lehet segíteni.

– Jó viszonyt ápol a két csapat egymással, bármilyen kérésünk van, tudnak segíteni a kosarasok és ez fordítva is igaz – ezt már Hollósy László, a röplabdázók vezetőedzője mondta. – Nem sok helyen van ilyen, hogy egymást ennyire tudjuk támogatni. Ez a pozitív légkör megteremti azt a hátteret, amivel sikeresek lehetünk.

A Blue Sharks ebben a naptári évben még kétszer játszik hazai pályán, december 12-én a Békést fogadja, 16-án a MEAFC-ot. A Fatum 8-án a Jászberényt látja vendégül (ekkor még nem él a kezdeményezés), 16-án pedig a versenynaptár szerint a Kaposvárral játszik kupameccset, de az időpont még változhat. Az akció 12-én indul, viszont 18-ig a Continental Aréna 150-es irodájában leadhatóak a játékok.