A Fandangoban három napos volt a Torkos Csütörtök

A Fandangoban három napos volt a Torkos Csütörtök
Amint megjelent a különböző médiumokban azon éttermek listája, amelyek csatlakoztak a Torkos Csütörtök elnevezésű rendezvényhez, azonnal tömegek jelentkeztek telefonon asztalt foglalni.

Albert István, a debreceni Fandango Étterem üzemeltetője elmondta, ők három naposra bővítették az eseményt, hiszen ha egyetlen napig tartott volna az akciójuk, a telefonálók három óra alatt megtöltötték volna a helyet.
Ilyenkor azok is sutba dobják az otthoni tűzhelyet, akik egyébként ritkán járnak véndéglátó egységbe. Jellemző, hogy több fogást rendelünk, mint máskor, és kísérletezőbb kedvűek is vagyunk. Ezt bizonyítja az is, hogy jóval különlegesebb, a sajátunktól eltérő ízvilágú ételeket is kipróbálunk. Az italokból azonban- akármennyire rájuk is vonatkozik az akció-  nem fogy több.
Véletlen egybeesés, hogy a Fandango Étterem látványkonyháját, ahol a szakácsok egyedülálló módon a vendég előtt készítik el a rendelt ételkölteményeket, éppen Torkos Csütörtök előtti héten avatták fel. Itt arra is van lehetősége a vendégnek, hogy ha szeretné, saját maga készítheti el a rendelt étket.