Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.03. 13:46

Kiosztották a beosztottak a főnököt Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy Nyíregyháza belvárosában folyó építkezésen dolgozó román állampolgárnak törték el az állkapcsát április 2-ára virradóan.</p>

A súlyos testi sértés miatt indult rendőrségi nyomozás adatai szerint a fiatalembert három testvér bántalmazta. A szintén román állampolgárságú, 17-24 éves gyanúsítottak ugyanazon az építkezésen dolgoztak. A sértett, mint helyettes brigádvezető utasította őket, hogy takarítsanak ki egy aknát, a segédmunkásoknak azonban nem volt ínyére a munka.

Nemtetszésüknek először szavakkal, majd az éjszaka tettekkel adtak hangot, végül a biztonsági őrök fogták le őket.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:
Szomáliaiak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határon
Csütörtökre virradóan a beregsurányi négy, a kölcsei határrendészek pedig egy szomáliai állampolgárt fogtak el, akik az elsődleges adatok szerint a zöldhatáron át Ukrajna felől léptek illegálisan magyar területre.

Hamis fűrész Tiszadobon
A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai áru hamis megjelölése bűntette miatt hallgattak ki szerdán két román állampolgárt. A férfiak szerdán Tiszadobon hamis márkajelzésű láncfűrészeket árultak, egyet sikerült is eladniuk.

Körözték a szabolcsveresmarti fiatalkorút
A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai áru hamis megjelölése bűntette miatt hallgattak ki szerdán két román állampolgárt. A férfiak szerdán Tiszadobon hamis márkajelzésű láncfűrészeket árultak, egyet sikerült is eladniuk.

Kirabolták a demecseri nénit
Szerdán napközben egy 74 éves asszonyt demecseri lakásán pénzváltásra kért két idegen.

Elvette vagy nem vetette el a kukoricát Tunyogmatolcson?
Vetőkukoricát loptak el 768.000 Ft értékben egy tunyogmatolcsi birtokról. Az ismeretlen elkövetők 33 zsákot vittek el, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság megkezdte a nyomozást.

Vizes lopások Gávavencsellőn és Kemecsén
Egy gávavencsellői kút vízellátását biztosító trafóból tulajdonították el ismeretlen tettesek az olajat 2-án reggelre.

Trafótolvaj őrizetben Nyíregyházán
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy 22 éves nagycserkeszi férfit, akit azért köröztek, mert a megalapozott gyanú szerint március 4-ére virradóan Paszabcsúcson egy transzformátorból lopta ki a réz alkatrészeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!