A DVTK ellen javítanának: összejöhet az újabb bravúr?

A DVTK ellen javítanának: összejöhet az újabb bravúr?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Egy hét leforgása alatt másodjára is megmérkőzik a Debreceni Hoki Klub és a DVTK Jegesmedvék csapata.

Múlt pénteken, óriási meglepetésre saját otthonában győzte le a DHK a miskolciakat 2–1-re. Most újra összecsapnak a felek, pénteken 18 órától a Debrecen Jégcsarnokban feszülnek egymásnak az egyletek – egy biztos, a cívisvárosi alakulatnak roppant nehéz dolga lesz, hiszen a DVTK revánsra készül.

– A múltkori vereség egy fájó pont, emiatt viszont nem lesz gond a plusz motivációval, ebben biztos vagyok. Vissza akarunk vágni, ez nem kérdés. Kielemeztük azt a meccset, feltártuk azokat a hibákat, amelyeket ki kell javítanunk. Az utolsó két találkozón a rendes játékidőben mindössze két gólt lőttünk, és ennyivel bizony nem könnyű nyerni. Változtatni fogok a támadósorok összetételén, annak érdekében, hogy visszatérjünk ahhoz a kreatív offenzív játékhoz, amely korábban jellemezte a csapatot. Igyekszem megtalálni azokat a taktikai és egyéb elemeket, amelyeket eredményesen tudunk majd alkalmazni – olvasható a Jegesmedvék hivatalon oldalán Jason Morgan vezetőedző nyilatkozata.

A Debrecen hétfőn egyébként 4–0-ra kikapott a MAC Budapesttől, míg a DVTK vasárnap hosszabbítás után 2–1-re végzett Székesfehérváron. Könczei Áronék a tabella ötödik helyéről, a borsodi rivális pedig a második pozícióból várja a folytatást.

A hajdúsági klub külön sztárvendéggel is készül a megmérettetésre, Ganxsta Zolee is ellátogat a mérkőzésre.

HBNSporthírek


hirdetés