A DVSC-BATE párharc során a csoportkör a tét

A klub azt szeretné, ha minél több drukker eljönne
A klub azt szeretné, ha minél több drukker eljönne - © Illusztráció: archív
Debrecen – Rendkívül fontos lesz a DVSC-TEVA számára a BATE Boriszov elleni két mérkőzés a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, mert a hajdúságiak sikeres párharc esetén a BL-rájátszásba kerülnek, ahol még egy meccset játszanak a főtábláért, de minimum az Európa-liga csoportkörében folytatják.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a DVSC-TEVA eredményes legyen a Nagyerdei Stadionban jövő hét kedden 20.30 órakor rendezendő BATE elleni mérkőzésen, és jó eséllyel várhassa a fehéroroszországi visszavágót.

A DVSC számít a szurkolóira, mert az eredményes szerepléshez elengedhetetlen a támogatásuk. A klub kéri a drukkereket, látogassanak ki kedden este a Nagyerdei Stadionba, hiszen már a jelenlétük is sokat számít a játékosok számára. Buzdítsák a csapatot ezen a rendkívül fontos mérkőzésen, hogy elhozzuk Debrecenbe Európát, és ősszel több nagy nemzetközi tétmérkőzést láthassunk az új arénában.

A mérkőzésig megváltott bérletek érvényesek a találkozóra. Jegyek normál bajnoki árakon kaphatók online a nagyerdeistadion.hu oldalon, illetve a Nagyerdei Stadion állatkert felől pénztáraiban.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek