A drukkerek bíznak abban, hogy komoly szándék van a változtatásokra

Akt.:
A drukkerek bíznak abban, hogy komoly szándék van a változtatásokra
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – „A hazai szervezett szurkolói csoportok örömmel tapasztalták, hogy azon közleményük kiadása után, melyben jelezték, hogy készek az egyeztetésre, Kósa Lajos a Honvédelmi és Rendészeti bizottság elnöke már másnap felvette a kapcsolatot a szurkolók képviselőivel. A szurkolók bíznak abban, hogy ez a gyors lépés is azt mutatja, hogy a politikusok részéről is komoly szándék van a változtatásokra.” A magyarországi szervezett szurkolói csoportok közleménye.

„A szurkolók képviselői az egyeztetésen igyekeznek valamennyi – a nem szervezett csoportokhoz tartozó szurkolókat is érintő – problémára felhívni az illetékesek figyelmét. Hogy minden döntéshozó – különösen azok, akik le akarják cserélni a hazai lelátók utóbbi eredménytelen évtizedeiben is meccsre járó közönségét – érezze a szurkolók lassan teljesen elfogyó türelmét, arra kérjük a szurkolókat, hogy ne vásároljanak bérletet addig, amíg kézzel fogható, a szurkolók számára kedvező döntések nem születnek!
Tegyünk együtt a hazai stadionok újbóli feléledéséért!

A magyarországi szervezett szurkolói csoportok”


“A józan ésszel sok esetben ellentétes beléptetési szabályok megbuktak”
“Az NB I-es futballcsapatok és nagyobb magyarországi táborok szervezett szurkolói csoportjainak vezetői a 2015. június 4-ei Honvédelmi és Rendészeti Bizottság ülését követően, az ott elhangzott tervezett törvénymódosítással kapcsolatos megbeszélést folytattak.” A magyarországi szervezett szurkolói csoportok közleménye.

hirdetés