A Dorottya utcai megállót lezárják, az Erzsébet utcait áthelyezik

A Dorottya utcai megállót lezárják, az Erzsébet utcait áthelyezik
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – Karbantartási munkák miatt kedden, határozatlan időre a kivitelező lezárta a Segner tér irányába található Dorottya utca elnevezésű megállóhelyet. Az Erzsébet utcán pedig szerdától megállóáthelyezés várható.

Az érintett szakaszon közlekedő 12-es, 17/17Y-os, 24/24Y-os, 25/125-ös, 25Y/125Y-os és 46/46E/46Y-os autóbuszok ezen a megállóhelyen nem állnak meg. Ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség.

A fel- és leszállás, a karbantartási munkák ideje alatt a Gyepűsor utca, valamint a Kishegyesi út elnevezésű megállóhelyeken lehetséges.

Áthelyezik az Erzsébet utcai megállót

A Nyugati kiskörút építési munkái miatt 2015. július 29-én, szerdán üzemkezdettől, várhatóan szeptember közepéig a kivitelező lezárja a Segner tér irányába található, MÁV-rendelő elnevezésű megállóhelyet.

Az érintett szakaszon a Segner tér irányába közlekedő 5/5A jelzésű trolibusz, valamint a 10/10A/10Y-os, 39-es és 46/46E/46Y-os autóbuszok ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Az ideiglenes megállóhely kb. 180 méterrel előrébb a Szoboszlói út irányába, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal épülete előtt lévő parkolósávban lesz.

A 30/30A jelzésű, Jégcsarnok felé közlekedő autóbuszok esetében ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség, ezért a fel- és leszállás a Nagyállomás, vagy a Raktár utca elnevezésű megállóhelyen lehetséges.

– DKV Debreceni Közlekedési Zrt. –