A dolgozókat nem kártérítik

Akt.:
A debreceni Quaestor-iroda előtt
A debreceni Quaestor-iroda előtt - © Fotó: HBN
Debrecen – Tiltakozásul kedden felfüggesztették az ügyfélfogadást a debreceni Quaestor-irodában.

A kártalanításra benyújtott törvényjavaslat Quaestor-dolgozókra vonatkozó diszkriminatív pontja miatt (miszerint a Quaestor-dolgozókat és családtagjaikat kizárja, és kollektíve bűnössé teszi a felső vezetés által elkövetett törvénytelenségekért és ezáltal a kártalanításból kizárja) az ügyfélfogadást átmenetileg felfüggesztjük és telefonos ügyfélszolgálatot látunk el” – ez a felirat fogadta az ügyfeleket kedden a debreceni Quaestor-iroda ajtaján.

A Napló munkatársa szerdán a helyszínen járva azt tapasztalta, hogy bár sor áll a Csapó utcai iroda előtt, de a biztonsági őr egyesével engedi be az ügyfeleket. A tiltakozó akcióról lapunk szerette volna megkérdezni a debreceni irodavezető véleményét, ő azonban azt üzente, hogy nem tudja fogadni lapunk tudósítóját.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés