A DKV is rágyúr a Múzeumok Éjszakájára

A DKV omnibusza
A DKV omnibusza - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A június elején nyílt interaktív kiállítás vasárnap este 8 óráig várja az érdeklődőket a FÓRUM bevásárlóközpont két szintjén.

A kiállításon lehetőség van virtuális utazást tenni a 2-es villamos vonalán, megelevenedik az ’50-es, ’60-as évek forgalmi irodája, képek, relikviák mesélik el az elmúlt 130 évet.

A kiállítás szombat és vasárnap tárlatvezetéssel, gyermekfoglalkozással várja a kedves érdeklődőket.

Múltidéző utazásra hívjuk a debrecenieket, valamint a Múzeumok Éjszakájára kilátogató kicsiket és nagyokat. Az autóbusz elődjével, azaz omnibusszal tehetnek egy körutat Debrecen belvárosába a nosztalgiázni vágyók.

  • Az omnibusz szombaton és vasárnap 14 és 18 óra között fél óránként közlekedik a FÓRUM bevásárlóközponttól a Kossuth téren át vissza a FÓRUMHOZ.
  • Az omnibuszon egyszerre 18 fő utazhat.

2014. június 21-én, szombaton este 19 és 22 óra között a múltidéző omnibusz a Déri térről, a Déri Múzeum bal oldalán található parkolóból indul, kihajt a Bethlen utcára, majd a Hatvan utca – Füvészkert utca – Perényi utca (erre az éjszakára kétirányúsítják) útvonalon tér vissza a Déri térre.

Az éjszakai programok végéhez, valamint a Debrecenből Budapest, illetve Nagykereki irányába közlekedő vonatokhoz igazodva éjszakai járatokat indítunk június 22-én 00.35-kor, illetve 01.35-kor a 2-es villamos vonalán.

A villamosok a teljes 2-es villamos vonalon végig közlekednek és normál díjszabás ellenében vehetőek igénybe.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

– DKV Debreceni Közlekedési Zrt. –