A DKV a Fun kérője?

A DKV a Fun kérője?
Debrecen – A felszámolóbiztos valóban megkereste társaságunkat a Fan Taxi Kft. ügyében, azonban a taxicég megvételéről se előterjesztés, se döntés nem született – reagált megkeresésünkre Kovács Attila, a DKV Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Ezzel szemben a FUN Szórakoztató Központ Kft. felszámolását végző Török László kérdésünkre elmondta: a DKV másokkal egyetemben érdeklődést mutatott a taxitársaság 96 százalékos üzletrésze iránt, melyet 2,9 millió forintért kínálnak eladásra. Szerződést azonban február 3-ig nem kötöttünk senkivel – hangsúlyozta.

Tudomásom szerint a DKV-nál és a városi holdingnál úgy látják, hogy a taxitársaság megvétele kifizetődő lehet – fűzte hozzá mindehhez Pocsai József Attila. A Fan Taxi Kft. 4 százalékát tulajdonló ügyvezető úgy véli, a város nyereségessé tehetné a céget. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a vállalkozásnál dolgozó közel 60 alkalmazottal, Pocsai József Attila úgy válaszolt, szeretné, ha kollégái megtarthatnák munkahelyüket. Ezt a felszámolóbiztos is megerősítette, hozzátéve, hogy az értékesítés során ez kiemelt szempont.

F.Á.