A DEKE nem folytatja tovább

A DEKE nem folytatja tovább
A Debreceni Egyetem Kosárlabda Egyesület Elnöksége a jelen gazdasági körülmények közepette nem látja biztosítottnak a szezon befejezését az NB I A csoportban szereplő csapata számára.

A DEKE ezért úgy döntött, hogy nem folytatja az élvonalbeli bajnokságban való további részvételt, amiről tájékoztatta a játékosokat és az edzőket, valamint a város vezetését is. Az utolsó utáni pillanatig igyekezett a menedzsment a megoldás megtalálásán, és bár bizakodásra volt ok többször is a szezon folyamán, sőt, még néhány nappal ezelőtt is, most már nem lehetett halogatni a döntést.

        A DEKE köszöni kitartó szurkolóinak az eddigi buzdítást, Debrecen városának és további támogatóinak az eddigi erőn felüli segítséget, ám a kialakult helyzetben felelőtlenség lenne a tartozások további halmozása! A csapat játékosainak és Fodor Péter vezetőedzőnek is megköszönjük eddigi odaadó munkájukat, és sok sikert kívánunk a további pályafutásukhoz!

         A DEKE minden erejével arra törekszik, hogy a tartozásait belátható időn belül rendezze, és adósságmentesen zárja a szezont, valamint játékosait segítse a további pályafutásukban.

         Fenti döntés kizárólag az NB I A osztályban működő felnőtt és U20-as csapatunkat érinti. Ezt követően a DEKE az NB I B csoportban versenyeztet együttest, illetve a többi korosztályos bajnokságban, ahogyan eddig is – tájékoztatta portálunkat a DEKE vezetősége.