A debreceniek bíznak Varga József játékában

A debreceniek bíznak Varga József játékában
Labdarúgás – A tar középpályás a Győr ellen kapott rúgást a korábban sérült lábára, de szeretne ott lenni a BL-meccsen.

Az sajnos a sérülés pillanatában kiderült, hogy Nenad Novakovicsnak, a Loki kapusának jó darabig az ETO elleni mérkőzés lesz az utolsó fellépése, de a cívisvárosi tábor Varga Józsefért is izgulhatott, aki szintén idő előtt fejezte be a szombati bajnokit. A válogatott középpályás azonban el tudott utazni a DVSC-vel Fehéroroszországba, ahol a hajdúságiak szerdán Bajnokok Ligája-selejtezőt vívnak a BATE Boriszovval.

– A győriek elleni derbin kaptam egy komolyabb rúgást a bal lábamra, ennek következtében a korábbi sérülésem kiújult – nyilatkozta a Naplónak a labdarúgó. – Eléggé fájdalmas, amit az ínhüvely-gyulladásom sem tesz kellemesebbé, de bízom benne, javulni fog annyit az állapotom, hogy vállalni tudom a játékot szerdán este. Ez csak a meccs előtt dől majd el, addig is szedem a megfelelő gyógyszereket és kezeléseket kapok az egészségügyi stábtól.

Rutin itt és ott

– Szeretnénk jó eredményt elérni a fehéroroszok ellen, ha azt a teljesítményt tudjuk nyújtani, amit a Skenderbeu ellen Nyíregyházán, akkor erre minden esélyünk megvan – utalt az albán bajnok elleni 3-0-ás sikerre Varga. – Remélem, hogy kellően koncentráltak és fegyelmezettek leszünk, akkor nagy baj nem lehet. Jól tudom, hogy a BATE többször is szerepelt a csoportkörben, azaz komoly nemzetközi rutinnal rendelkezik, de szerencsére nálunk is többen vannak, akik már szerepeltek forró légkörű, kiélezett meccseken. Jó eredményt akarunk elérni már az első találkozón is, hiszen ez az alapja annak, hogy kiharcoljuk a továbbjutást.

HBN-TN

 

Kapcsolódó írások:

 A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .