A debreceni Vörösmarty lett 2018 általános iskolája

A debreceni Vörösmarty lett 2018 általános iskolája
© Fotó: magánarchívum
Debrecen – Idén március 2-án került sor a Családháló díjak átadására Budapesten, a Benczúr Ház Dísztermében. Az elismeréseket dr. Sölch Gellért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára adta át.

Az immár hetedik alkalommal megszervezett díjátadón a Családháló országos szervezet szavazása után jutalmazták a legjobb intézményeket és szakembereket.

Fotó: magánarchívum

A magazin célja ezzel a díjjal nyilvános elismerésben részesíteni olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért.

Az EMMI helyettes államtitkára szombaton 16 intézménynek és szakembernek adta át a Családháló díjakat Budapesten. A Benczúr Házban megrendezett díjátadón kitüntették az év szülészetét; óvodáját; általános iskoláját; mini-, családi-, munkahelyi- és klasszikus bölcsődéjét, továbbá az év kórházi- és házi gyermekorvosát, védőnőjét, óvónőjét és bölcsődei kisgyermeknevelőjét.

Fotó: magánarchívum

2018 általános iskolája a szavazatok és a Családháló szervezet döntése értelmében a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lett. A díjat Szombathy András intézményvezető vette át.