Helyi közélet

2008.05.26. 16:02

Vállalkozna-e Ön távmunkára?

<p>Debrecen – Könnyű és kényelmes megoldásnak tűnik, mégis kevesen dolgoznak távmunkásként. Legtöbbször a bizalom hiánya miatt nem vállalnak hasonló munkakört. Megkérdeztük, ön vállalkozna-e távmunkára? <dia width="900" height="700" alt="Ön vállakozna távmunkára?"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_n_v_llakozna_t_vmunk_ra_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ön vállakozna távmunkára?" /></a></dia></p>

Nem vállalkoznék rá, nem is próbálnám meg. Megszokott munkahelyem van, és unalmas lenne otthon dolgozni. Szeretek eljárni a munkahelyemre és több bartátot is szerezhetek.
Péntek Anikó
varrónő
Nem nagyon bízok az ilyen munkákban, levelet kell visszaküldeni, ezt-azt befizetni, és utána nem biztos, hogy lenne belőle bármi is. Interneten viszont szívesen dolgoznék otthon.
Tar János
technikus

Nem él a köztudatban az ilyen jellegű munka, de ha más lehetőség nem lenne, én vállalkoznék rá. Édesanyám végzett már ilyen távmunkát, és aránylag pozitív tapasztalatai voltak.
Lakatos Péter
hallgató
Nem csináltam még, de szívesen kipróbálnám, sokkal jobb lehet otthon saját környezetben dolgozni. Igaz hallottam sok átverésről, de bízok benne, hogy vannak hiteles munkák is.
Nagy Renáta Ildikó
tanuló
Soha nem gondolkoztam még ezen, igazából nem tudom. Én vidéken tanítok és szeretek jönni-menni. Ha lenne valami jó lehetőség, talán kipróbálnám.
Kövér Péter
zenetanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában