A debreceni lányok tudják, hol van a helyük

Varsányi Nóra
Varsányi Nóra - © Fotó:: Derencsényi István
Debrecen – A döntőbe jutás nem sikerült a Lokinak, de ettől függetlenül az érmes álmok tovább élnek.

Beigazolódott a papírforma, a K&H női kézilabda liga elődöntőjében a Ferencváros mindkétszer legyőzte a DVSC-TVP-t, így a bajnokcsapat jutott a fináléba. De a debrecenieknek egy csepp okuk sem lehet a búslakodásra, hiszen igazán kitettek magukért, sőt a szerda esti, Hódosban megrendezett találkozón mindössze egyetlen találattal (26–25) maradtak alul a piros-fehérek.

Partiban voltak

– Bevallom őszintén, csak az eredmény miatt vagyok kissé csalódott, mert közel álltunk a bravúrhoz, azaz a döntetlenhez. Ám be kell látnunk, még nincs ott a helyünk a döntőben. Ellenben játszottunk egy jót a Fradi ellen, s bizonyítottuk, hogy senki sem vehet félvállról bennünket – kezdte a beszélgetést Varsányi Nóra, aki három gólt lőtt a zöldeknek. – Nagyon jó volt a pályán lenni ezen a fantasztikus hangulatú találkozón. Annak ellenére, hogy a szünetben három góllal vezetett a Ferencváros, Tone Tiselj megdicsért bennünket az öltözőben, azt mondta, folytassunk mindent ugyanúgy tovább. A végjátékban esélyünk volt az egyenlítésre, de ez elmaradt, ettől függetlenül úgy ítélem meg, a szezon egyik legjobb produkcióját nyújtottuk. Kijátszottunk magunkból mindent, ráadásul jól is kézilabdáztunk. Mindent elárul, hogy a Fradinak mindvégig komolyan kellett vennie bennünket – mondta a kézilabdázó a Naplónak.

Éremért küzdenek

Az elődöntő elvesztése miatt mennyire csalódott a csapat? – Tudjuk, mi a realitás, éppen ezért nincs okunk a búslakodásra. A szezon előtt senki sem várta, hogy a legjobb négy közé kerülhetünk, most viszont ott vagyunk. Persze, nem kérdés, ha már eljutottunk idáig, akkor nagyon jó lenne éremmel zárni a szezont. Látok esélyt arra, hogy megszerezzük a harmadik helyet az Érd ellen! Ha sikerül, nagyon boldogok leszünk, ha nem, akkor is túlteljesítettük a tervet! – mondta nevetve Varsányi Nóra.

HBN-BN
hirdetés