A debreceni lányok megnehezítenék a világsztárok dolgát

Akt.:
Szilágyi Ágnes
Szilágyi Ágnes - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A királynő látogatása, akár így is felvezethetnénk a szerda esti kézilabda mérkőzést, hiszen a világ egyik legjobb női klubcsapata, a Győri Audi ETO KC alakulata lép pályára a Hódosban 18 órától.

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójának összecsapását, a Loki–Győr találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

Igazából nincs olyan mutató, amiben nem a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, tizenegyszeres magyar bajnok Rába-parti alakulat a jobb, ettől függetlenül óriási csemegét ígér a mérkőzés, hiszen világsztárok ellen mérkőznek a hajdúsági kedvencek – ráadásul hazai környezetben. De vajon mi lehet a debreceniek célja a toronymagas favorit zöld-fehérek ellen?

Szívvel-lélekkel

– Nem szeretnénk „barátságos” meccset játszani, azon leszünk, hogy a Győr komolyan vegyen bennünket! – kezdte a beszélgetést Szilágyi Ágnes, a Loki balszélsője. – Az edzőnk, Tone Tiselj azt mondta, örüljünk, hogy egy ilyen kvalitású csapat ellen léphetünk pályára, éppen ezért felszabadultan kell játszanunk. Igazán különleges alkalom, ha a világ egyik legjobb gárdája ellen mutathatjuk meg a tudásunkat. A tréner annyit kért tőlünk, hogy szívvel-lélekkel küzdjünk, úgymond csússzunk, másszunk a meccsen. Ha a hozzáállással elégedett lesz, akkor már nem számít annyira a számszerű eredmény. Ettől függetlenül szeretnénk minél közelebb férkőzni Lökéékhez.

Mindenki szurkoljon!

A szurkolók már nagyon várják a szerda esti meccset, elővételben több mint félezer jegy talált gazdára. – Várhatóan telt ház lesz a Hódosban, a remek hangulat garantált, s ez engem kifejezetten felspannol. Remélem, bizonyítási lehetőséghez jutok. A Győr nem véletlenül a Bajnokok Ligája egyik favoritja, a földkerekség egyik legerősebb alakulata, viszont van olyan csapatrészük, ahol a többiekhez képest tapasztalatlanabb játékosok állnak a trénerük rendelkezésére. Megpróbáljuk ezt a lehetőséget minél jobban kihasználni – fogalmazott a villámléptű kézilabdázó.

HBN-BN
hirdetés