ep-választás

2019.05.26. 16:05

Szavaz a család, fontos nekik a jövő

A szoboszlói Thököly-iskola kapuján szinte folyamatosan jöttek-mentek a különböző korosztályú választók.

Fotó: Tibai Irma

Ki-ki egyedül vagy párban, sőt családtagokkal. Ez az 5. számú szavazókör a településen. Itt voksolhat a közelben lakó háromgyermekes pár, Lendvai György és Holb Anita.

A három gyermek

Az édesapa a Hungarospa zrt. vízgépészeként dolgozik, de sokáig aktívan sportolt, amivel egy műtét miatt kellett felhagynia. A sporttól azonban nem szakadt el, a HSE egyik utánpótlás-edzőjeként az ovisokkal foglalkozik. Az édesanya gyeden van legkisebb fiukkal, ám szeptembertől bölcsődés lesz a csöppség, mert Anita az anyaság csodás örömei mellett újra hódol választott hivatásának a Lurkó ovi óvodapedagógusaként.

– A munkám a hobbim is egyben. Nekem ez az életem, imádom a gyerekeket. Engem kikapcsolnak, feltöltenek, elfeledtetik a problémáimat – nyilatkozza tiszta szívvel.

Lendvaiék számára természetes, hogy szavaznak. Idejüktől függően nagyjából követik az európai uniós történéseket, figyelgették a kampányt is. Az ország biztonsága, gazdasági és más irányú fejlődése miatt szükségünk van az unióra – nyilatkozták.

A szülők a 6 éves Benettel és az 1 éves Marcell Györggyel töltik a napot, délben ellátogatnak az anyai nagyszülőkhöz. Aztán kis pihenő után szabadidőpark-látogatás, fagyi, séta is szerepel a verőfényes gyermeknapi programban – sorolta Anita. A legnagyobb gyermek, a 15 éves Rajmund késő délután csatlakozik hozzájuk. Ő ugyanis a HSE U15 játékosa, s a játék Derecskére szólította, délután pedig a Debreceni Gyermek Színjátszókörrel gyermeknapi fellépésen vesz részt.

Tibai Irma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában