A cseheket is verték

A cseheket is verték
© Illusztráció: archív
Debrecen – A nap második összecsapását a cseh élvonalban szereplő 1. FC Slovacko alakulatával vívta meg a Debrecen.

Kondás Elemér a Novakovics – Lázár, Morozov, Mészáros, Korhut – Jovanovic, Szakály, Mihelic, Sós – Kulcsár, Balogh N. összeállítású tizenegyet küldte harcba, amely kellően izmosnak tűnt ahhoz, hogy a Loki megnyerje a csehek elleni felkészülési találkozóját is.

A Slovacko ellen kiegyenlített játékot hozott az első félidő, sőt, valamivel a csehországiak birtokolták többet a labdát. Ennek ellenére a magyar együttes szerezte meg a vezetést. A hajdúságiak honlapja így számol be a DVSC vezetőgóljáról: “a 40. perceben Kulcsár ívelt Jovanovicnak, aki egyből továbbított a tizenhatoson belülre, majd a középen tökéletesen érkező Balogh Norbert a hálóba passzolta a labdát. 1-0!”

A folytatásban a csehek mindent megpróbáltak az egyenlítésért, de a Loki megőrizte vezetését és megnyerte második szerdai edzőmeccsét is.

HBN

A tények

Edzőmérkőzés: DVSC-TEVA – 1. FC Slovacko 1-0 (1-0)

DVSC: Novakovics (Verpecz 45., Novakovics 56.) – Lázár (Ferenczi 77.), Morozov, Mészáros, Korhut – Jovanovic, Szakály, Mihelic (Sidibe, 54.), Sós – Kulcsár, Balogh N.

Gólszerző: Balogh N. (40.)


Legyőzte a Loki a Pelisztert
Belek – Két felkészülési mérkőzést játszik ma a beleki edzőtáborban a DVSC-TEVA együttese, a magyar bajnoki cím védője a macedón Peliszterrel és a cseh Slovackóval csap össze Törökországban.