„A csapatomat nem érheti szemrehányás”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Videoton (2-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolics értékelte a látottakat.

Marko Nikolics: Nagyon jól szervezett és jól játszó Debrecen ellen tudtuk bemutatni az új játékot. Jó játékkal megnyertük a meccset, de ezen most tovább kell lépni, a Paks következik. A mérkőzésen mindenki jó teljesítményt nyújtott. A Debrecen második gólja elkerülhető lett volna.

Herczeg András: Érdekes mérkőzés volt, nem jellemző, hogy ennyi gólt kapjunk. Véleményem szerint a harmadik kapott gólig jól játszottunk. A Videoton szerzett vezetést, utána futni kellett az eredmény után. A Videoton kiváló gárda, gratulálok nekik. A csapatomat nem érheti szemrehányás. A védekezésben elkövettünk olyan hibákat, amelyet nem kellett volna. A Videoton igazolta, hogy nem véletlenül vannak versenyben a bajnoki címért. Kimondottan jó találkozó volt, irammal, helyzetekkel, gólokkal. Sajnáljuk, hogy nem sikerült bravúrt elérnünk, úgy érzem, a játékosoknak nem szégyenkezve kellett lejönni a pályáról.


DVSC vs. Videoton
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Videoton együttesét fogadta szombaton 19.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 16. forduló Debreceni VSC vs...

Debrecen - Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati mérkőzésén. OTP Bank Liga, 16. forduló: Debreceni VSC-Videoton FC 2-5 (1-2) Nagyerdei Stadion, 3169 néző, v.: Farkas Á. gólszerzők: Könyves (26.), Takács T. (92.), ille...