A csapatkapitány Berecz Zsolt volt a nyerőember a DEAC-nál

Az Újfalu 3-1-es sikert aratott Szombathelyen, a debreceniek vesztes állás után fordították meg a meccset.

A Mezei-Vill és az Armada is győzni tudott az NB I-es rájátszás negyedik fordulójában. A felső ágon érdekelt újfaluiak Szombathelyre látogattak hétfőn este, ahol a Haladással mérték össze tudásukat. Az első félidő igen gólszegényre sikeredett, csupán Szécsi Barna tudott eredményes lenni, így 1-0-s MVFC vezetésnél jött a szünet. A folytatásban Rábl növelte a vendégek előnyét (2-0), majd a végjátékban újabb két gól született, a 39. percben a hazaiak találtak be, míg egy minutummal később Lovas állította be a 3-1-es végeredményt.

Küzdenitudásból jeles

A DEAC hétről-hétre azért küzd az alsó ágon, hogy megtartsa NB I-es tagságát. A cívisvárosiak elmúlt meccsükön bebizonyították, ott a helyük az első osztályban. Noha nem indult rózsásan a találkozó első húsz perce, hiszen 3-1-es vendég vezetésnél zárult a félidő, a szünet utánra talpra álltak Darányi Antal tanítványai, akik Berecz Zsolt vezérletével megnyerték a derbit. A második etap hihetetlen izgalmakat tartogatott: Berecz három találata után a 32. percre átvette a vezetést a DEAC (4-3), nem sokra rá azonban egyenlített az Üllő. Négy perc volt csak hátra az összecsapásból, mikor 4-4-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban Berecz és Varga találatainak hála 6-4-re húzott el az Armada, majd jött Mezőfalvi duplája, és még egy Berecz-gól (ez volt a hatodik), ami azt jelentette, parádés második játékrészt produkálva a DEAC 7-6-ra megnyerte az Üllő elleni, két kiállítással tarkított találkozót.

HBN


A tények

Swietelsky-Haladás VSE-MVFC-Berettyóújfalu 1-3 (0-1)

 • Szombathely. Vezette: Kovács Gábor.
 • Haladás: Németh K. – Németh P., Jáger S., Czeglédi B., Koronczai R. Csere: Jurak D., Halmos M., Horváth P., Schimmer Z., Bogyó K., Joó B. Vezetőedző: Pálmay Tamás.
 • MVFC: Tihanyi Cs. – Lovas N., Rábl J., Nagy I., Trencsényi J. Csere: Sánta J., Gál I., Szécsi B., Kiss A., Siska G., Pallai G. Vezetőedző: Turzó József.
 • Gól: Koronczai R. (39.), illetve Szécsi B. (3.), Rábl J. (27.), Lovas N. (40.).
 • Sárga lap: Jáger S. (32.), illetve Szécsi B. (37.). 

DEAC Futsal Club-Üllő FC Cső-Montage 7-6 (1-3)

 • Debrecen. Vezette: Takács Attila.
 • DEAC: Elek G. – Nagy I., Kövér I., Varga D., Berecz Zs. Csere: Varga Z., Belinszky T., Harmati T., Tar G., Milbik K. Vezetőedző: Darányi Antal.
 • Üllő: Laucsek A. – Szalay G., Simon Á., Magyar T., Simon Zs. Csere: Takács M., Klacsák B., Mezőfalvi L., Erdős P., Riscutia Á., Krizbai Gy., Molnár L. Vezetőedző: Jávor István.
 • Gól: Berecz Zs. (7., 23., 25., 32., 38., 40.), Varga D. (37.), illetve Takács M. (5.), Simon Zs. (10., 18., 36.), Mezőfalvi L. (39., 40.).
 • Sárga lap: Berecz Zs. (32.), illetve Laucsek A. (23.), Magyar T. (32.).
 • Piros lap: Kövér I. (27.), illetve Simon Á. (32.).További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek