A család és a kocsma is inspirálja

Debrecen – Cefre Palota című új műsorát mutatja be Bödőcs Tibor április 23-án este a Lovardában. Hogy minden érdeklődő részt vehessen a programon, a humorista 18 és 20 órai kezdettel is színpadra lép.

Bödőcs Tibor egyik kedvenc írója Hrabal, de Kosztolányi Dezsőtől és József Attilától is szokott idézni. Műsoraiban számos irodalmi és kulturális utalást elrejt a magyar szakot végzett humorista, bevallottan is hatással van estjeire az irodalom, csakúgy, mint falujának, Búcsúszentlászlónak alakjai, akiket a kocsmában egy-egy jó sztorira mindig el lehet csípni.

Legyenek azok a családtagjai vagy a búcsúszentlászlói közösség figurái, Bödőcs Tibor vallja, hogy élő emberekről szeret beszélni, elég csak körbenézni saját házunk táján, és hihetetlen karaktereket találunk. „Plébánosnak szánt nagyanyám, gitároztam is a misén, mondjuk, már akkor sem tudtam játszani, csak bíztam a jó Istenben” – idézte fel egyik gyerekkori élményét legutóbbi egész estés műsorában, a televízióban is bemutatott, Az élet értelme és kertészeti tippekben. Az idei új önálló műsor, a Cefre Palota természetesen ismét a Karinthy-gyűrűs humorista saját élményeiből táplálkozik.

HBN-SzL


INFO

Az április 23-i előadásokra belépőjegyek a Lovardában, a Tourinformban, az Apolló moziban, a Líra Könyvesboltban, a Kölcsey Központ jegypénztárában, a Media Marktban, a Thomas Cook Utazási Irodában, valamint országszerte a Ticket Express hálózatában kaphatók.
hirdetés