A címvédő ellen sem lassítana a Balmaz

Akt.:
Haris Attila
Haris Attila - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Haris Attila elárulta, a felkészülés folyamán kiderült, mik a Honvéd gyenge pontjai.

Remek formába lendült a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata: a hajdúságiak az előző három tétmeccsüket veretlenül zárták. A kiváló sorozatot a Honvéd ellen folytathatják Horváth Ferenc tanítványai, akik szombaton 15.30-tól hazai pályán mérik össze erejüket a fővárosiakkal.

Ön szerint mi lesz a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vs. Budapest Honvéd mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Tisztában vagyunk vele, hogy a kispestiek nincsenek jó szériában, ennek ellenére nem becsülhetjük le őket, hiszen csak a bajnokról beszélünk – fogalmazott Haris Attila. – Alaposan feltérképeztük riválisunkat, a videózások során kiderült, hol sebezhető ellenfelünk.

Szeretnénk három ponttal megörvendeztetni a drukkereinket.”

Júliusban 2–2-es döntetlent értünk el a Bozsik Stadionban. Reálisnak tartom a végeredményt, szép gólokat szerezve tudtuk kicsikarni a remit. Az utóbbi időben a látványos játékot kissé háttérbe szorítottuk, az eredményességre törekszünk. Ez a módosítás szerencsére bevált. A héten Adamo Coulibalyval kötött szerződést a vezetőség. Hogy mit gondolok a csatárról? Egyre jobban mozog az edzéseken, bár még nem érte utol magát fizikálisan, de megfelelő úton halad. Az öltözőben eléggé csendes figura, de a pályán igazi gólvágó erényeket csillogtat, nem véletlenül lett kétszer is az élvonal legeredményesebb futballistája – nyilatkozta a középpályás.

Menetelnének a kupában

A Balmaz szerdán a Bátaszéket búcsúztatta a Magyar Kupában, Sigér Dávidék a következő körben a Dunaújvárost állíthatják meg.

– Vetélytársunk nem tudott sok lehetőséget kialakítani, elsősorban pontrúgásokból veszélyeztetett. Mi többször kerültünk ígéretes helyzetbe, végül Virág Aladár találatával győzedelmeskedtünk. Kaphattunk volna a dunaújvárosiaktól keményebb ellenfelet is, ám őket sem szabad leírni, hiszen a Vasas sem bírt velük. Néztem a Fejér megyeiek hétközi meccsét, ezen az derült ki, hogy bátran felvállalják a támadófutballt. Nem köntörfalazok, egyértelműen a továbbjutás a célunk – szögezte le Haris a Naplónak.

HBN-BÁ


Balmazújváros, Debrecen - A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága elkészítette az OTP Bank Liga 14. fordulójának játékvezetői küldését. Ez alapján a szombaton 15.30-kor rendezendő DVSC–Paks bajnoki találkozót Bognár Tamás vezeti, a két asszisztense Buzás Balázs és Lémon Oszkár lesz. Az ...