Helyi közélet

2013.04.17. 07:31

Nézőpont: Verőfény

Még el sem bírtuk feledni a múltkori nevezetes belügyminisztériumi esemest és a havas tájakon, lóháton belovagló internetes karikatúrákat, azzal fenyegetnek ezek a cudar derűlátók, hogy a nyakunkon a nyár - Fábián György jegyzete.

Még el sem bírtuk feledni a múltkori nevezetes belügyminisztériumi esemest és a havas tájakon, lóháton belovagló internetes karikatúrákat, azzal fenyegetnek ezek a cudar derűlátók, hogy a nyakunkon a nyár - Fábián György jegyzete. Úgy tűnik, egy hízott anticiklon sok mindent megold, a vésztározókat le lehet engedni, a szökőkutakat, strandmedencéket pedig fel lehet tölteni, és itt az alkalom, hogy engedjük feltölteni saját magunkat is.

Rossz az, aki rosszra gondol: nem szilikonnal, nem kolbászhússal, hanem legelőször is napsütéssel, hogy ne mondjam, már lassan a verőfényes idő hat extrémnek – mint a bányalónak, amikor valami ésszerűen nem magyarázható okból felhozzák a tárnából, és nem bír arra gondolni, hogy amit lát (=nem lát), az esetleg nem csupán látszat, és azt mondja, várjuk ki inkább a végét, egy olyan világban, ahol a végső megoldások is csupán átmenetiek, és már az sem biztathat, hogy esetleg ezt még nem írta meg valaki, a külvilág élesedő kontúrjai mögött valójában az elmállás hízik mind hatalmasabbra, szerencsére a baj mégsem ekkora, megmaradt ugyanis nekünk valami nagyszerű, amely a legsűrűbb sötétben is képes felfényleni: az illúzió.

Fel lehetne tölteni a Kárpát-medencét is. Jókedvvel, bőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában