A celebvilág legkerekebb popsijai

A celebvilág legkerekebb popsijai
Van, aki meg meri mutatni a hátsóját szélesvásznon is, míg mások fenékdublőrre szorulnak.

Szabó Győző: Nem tudom. Jó seggem van?

A választ hölgynézőinkre bízzuk. Mi maradjunk annyiban, hogy a testét ismét büszkén mutogató Szabó Győző újra formában van, akárcsak a falmászást kipróbáló többi sztár.

Müller Attila: Párszor beleharaptak, remélem, ez pozitív visszajelzésnek minősül.

Persze nem csak nekünk tűnt fel, hogy a sztárok sokszor hátulról is ugyanolyan jól néznek ki, mint elölről. Néhány hónapja az egyik internetes portál szavaztatta meg olvasóit, hogy melyik magyar sztárnak van a legszebb feneke: a versenyt Fresh Wiki nyerte.

Gyulai Viki: Hát igen, én már sokszor megkaptam ezt a jelzőt, hogy van mit nézni hátul is. És örülök neki. Nézzék!

Külföldön is rendszeresen tartanak hasonló szavazásokat, és bár az ízlések nagyon eltérőek, a legtöbb listán ott van Jessica Biel, Eva Longoria, Christina Aguilera, Jessica Alba és természetesen Jennifer Lopez.

Minden sztár szereti, ha nem csak a színe, de a fonákja is előnyös, így gyakran előfordul, hogy a hasonló jeleneteknél igénybe veszik egy – az övéknél formásabb – fenék segítségét. Adam Sandler és Alec Baldwin dublőrt használt, Emilio Estevez pedig egy műanyag hátsót tetetett fel a Haláli fegyverben.

Persze nem mindenkinek van szüksége dublőrre. Mel Gibson pályája elején szinte minden filmjében megmutatta fenekét, és újabban így van ezzel Gerard Butler is. Őt még akkor is levetkőztetik, ha nincs értelme. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy James Bondnak a feneke is tökéletes.

Jim Carrey sem hagyna ki egy fenekes poént, több filmjében is ezzel viccelődik, nyilván roppant büszke a hátsójára, ha ennyiszer kellékként használja saját fenekét.

És hogy mennyire nem lehet korán kezdeni a popsival való foglalatoskodást, jöjjön két csöppség. Előbb Emma, azaz Ross és Rachel kislánya a Jóbarátokból, aki csak Sir-Mix-A-Lot nagyseggű nőkről szóló slágerére hajlandó nevetni… Végül pedig a Vejedre ütök kisbabája, aki pont azt a szót tanulta meg, amit nem kellett volna…